Mbërrin në atdhe trupi i pajetë i majorit Klodian Tanushi

Ka mbërritur pak më parë në vend, trupi i pajetë i Dëshmorit të Atdheut, majorit Klodian tanishi, i cili u vr.a në krye të detyrës gjatë misionit në Letoni.

Kolegët e majorit mbanin në krahë arkëmortin e mbuluar me flamurin e kuq, ndërsa për ta pritur ka qenë në aeroportin e Rinasit ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka, shefi i shtabi i FA, prindërit, bashkëshortja, djali i madh dhe kolegë të tij.

Trupi i major Tanushit do të përcillet në varrezat “Dëshmorët e Kombit” ku edhe do t’i jepte lamtumira e fundit. Lamturia e tij do t’i jepet po në të njëjtën ditë  me atë të efektives së ndjerë të FA, Zarife Muharrem Hasanaj.

Ju mund të pëlqeni dhe këto