Kruja vatër aktive, identifikohen raste të reja me koronavirus në 24 orët e fundit

Pas dhjetëra testimeve të kryera gjatë 24 orëve të fundit, kanë dalë pozitiv me koronavirus tre persona të tjerë.

Nuk dihet nëse të infektuarit e rinj kanë lidhje me rastet që kanë ardhur nga fasoneritë në Krujë, që u kthye në një nga zonat më të prekura.

Në Shqipëri janë gjithsej 981 të infektuar, ku 31 persona kanë ndërruar jetë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto