I tha gjyshes se po del për të blerë bukë/ Zhduket e reja nga Fieri, ja për kë bëhet fjalë

Zhduket e reja nga Fierit. Siderela Rama nga Zhupani i Fierit është zhduket pasi i ka thënë gjyshes së saj se po del të blejë bukë, por ajo nuk është kthyer më.

Nëna e dy fëmijëve nuk dihet ku ka shkuar, ndërkohë familjarët dhe të afërmit e saj janë duke e kërkuar.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto