Sa tatohen njerëzit më të pasur në Shqipëri? Nuk do ta besoni!

Vazhdon ende debati mbi çështjen e taksave të biznesit të vogël në emisionin “Zone e Lirë”, ku janë vendosur përballë njëri – tjetrit Niko Neranxi dhe Niko Lera.

Arjan Çani i ka drejtuar një pyetje Niko Lerës lidhur me përqindjen që u tatohet nga rroga personave që kanë një pagë më të lartë se mesatarja e përgjithshme në Shqipëri. “1100 individë paguajnë 20% të taksës progresive nga paga e tyre”, ka deklaruar Niko Lera.

Kjo përgjigje ka lënë të shokuar Çanin dhe të ftuarit e tjerë, të cilët e kanë konsideruar si një shumë tepër të madhe për vetëm 1100 persona që paguajnë pjesën më të madhe të fitimeve të rrogës.

Ju mund të pëlqeni dhe këto